Як відомо, в Україні 6 квітня почала працювати "Всеукраїнська школа онлайн" для учнів 5-11 класів. Цей проєкт призначений для того, щоб школярі змогли навчатися під час карантину. Проте вже з'явилися перші фейли від онлайн-педагогів.

Так, під час уроку з математики для 5 класу 7 квітня вчителька на дошці показувала, як треба від 30,2 віднімати 2,2. У підсумку вийшло… 18, а не 28.

Про це стало відомо завдяки відрізку трансляції з відео, яке опублікували в мережі YouTube.

Нагадаємо, що онлайн уроки проходитимуть з 11 різних предметів. Вони починатимуться по буднях з 10 ранку. Для кожного класу є свій розклад. Зазначимо, у вівторок, 7 квітня, о 10:00 в рамках проєкту "Всеукраїнська школа онлайн" пройшли уроки української мови та математики. Уроки для учнів 5-11 класів з усієї країни за чітким розкладом транслюють українські телеканали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відчула кризу? Олена Зеленська здалася в недорогому сукні і з набряками.

Як повідомляв Знай.uа всеукраїнська школа онлайн: де дивитися і розклад уроків.

Знай.uа писав, розлючена матуся "розтоптала" онлайн-навчання Зеленського - "Вимоги будуть іншими".