Власник ритуальної фірми проїхався українськими містами з труною, на якій вивів написи "Сиди вдома" та "Карантин". Таку оригінальну акцію чоловік пояснив бажанням закликати жителів дотримуватись умов карантину, нові обмеження якого набули чинності 6 квітня.

На Львівщині власник ритуальної фірми "Вічність" Степан Піряник проїхався разом з водієм на катафалку з Трускавця через Стебник в Дрогобич з порожньою чорною труною.

На саму труну білою фарбою нанесли написи "Карантин" і "Сиди вдома". А на катафалк наклеїли перекреслений напис "Covid-19" і ще один - "Stop Covid-19".

Незвичну акцію власник похоронної фірми провів спільно із місцевими журналістами ще в неділю, 5 квітня. Чоловік пояснив, що таким чином намагався вплинути на людей, які не дотримуються умов карантину.

"Я був від початку карантину на самоізоляції, дотримувався чітко, як повинно бути. І тут виникла необхідність поїхати на роботу в Дрогобич машиною. І я був ошелешений, скільки людей просто на вулиці бовтається. А наша компанія виробляє труни. І вирішив саме для людей, яким нічого вже не допомагає, спільно з журналістами вирішили провести таку акцію. Може, хоч таким способом ми їх переконали. Я розумію, що, може, це жорстко, але тим не менше", - каже Степан Піряник.

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

За словами Степана Піряника, акцію провели одноразово і після негативних відгуків вирішили більше такого не повторювати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як поводитися з копами та як оскаржити їхні дії під час карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, карантин в Україні нищить провідні галузі.

Також Знай.ua писав, як пересуватись машиною на карантині, список заборон і документів