В Сільпо розповіли про справжню зірку карантину. Дівчина в звичайному житті до карантину є студенткою 5 курсу економічного університету і продавцем одного з супермаркетів "Сільпо" в Тернополі. Про її історію розповіла прес-служба магазину в Facebook.

Вони відзначили, що зараз її життя змінилося, так як під час карантину роботи збільшилася і Віка вирішила допомагати – працювала в м'ясному відділі, на сортуванні овочів і на фасування круп.

"У мене є два маленькі секрети у цей непростий час, – зізнається Віка. – Перший – коли хтось із наших співробітників жартує, я сміюся голосніше ніж зазвичай. І люди починають усміхатися. Звучить трохи дивно, але це працює, бо усім – навіть жартам – зараз дуже потрібна підтримка. І другий – кожному варто придумати, як видозмінити свої мрії, щоб не відмовлятися від них. Щоб відчувати, що життя продовжується. Ще місяць тому я писала сценарій та мріяла зняти кліп. Сьогодні ця мрія точно не на часі. Альо я не хотіла просто забути про неї. Я подумала, що якщо вмію знімати відео, то почну робити їх корисними – від, наприклад, зараз планую зняти, як ми в "Сільпо" працюємо під час карантину. Хочу, щоб люди побачили, що наша робота складна, що її багато, що вона варта уваги. Адже ми дуже стараємося для всієї України".

Українці не пройшли повз такої зворушливої розповіді про одну з працівниць супермаркету і висловили слова підтримки, серед них були навіть ті, хто особисто знають життєрадісну Віку.

"Колись довелося з Вікторією попрацювати. Я навіть не думала що ця замрійлива дівчинка стане кращим працівником "Сільпо". Але я пишаюся тим що вона в таких складний для усіх нас годину, працює і робить це віддано. Вікторія я тобою пишаюся", "Віка ти просто супер, завжди весела, усмішка на обличчі. Не пам пам'ятаю, щоб ти впадала у відчай. Залишайся такою завжди", "Касири не здавайтеся! ВИ МОЛОДЦІ", " дякую за такі щирі історії і дякую маленьким героям нашого сьогодення!", "Молодчинка! Так тримати!", "Дякую всім героям сьогодення! Ві - найкраще наше майбутнє!", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Сільпо в Facebook
Публікація Сільпо в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Сільпо помітили лайфхак, як позбавитися від поганих продуктів.

Як повідомляв Знай. ua, вусаті прусаки "окупували" фрукти в супермаркеті "Фуршет".

Також Знай. ua писав, що український адвокат закотив гучну істерику і з "боєм" проник в магазин.