В'язниця (скріншот з відео)
В'язниця (скріншот з відео)

В Україні можуть почати випускати ув'язнених з в'язниць близько 900 осіб

Кому епідемія коронавірусу Covid-19 може принести щастя? Виявилося, що близько 900 злочинців, які сидять в українських тюрмах, можуть опинитися на волі, щоб не допустити ризику поширення інфекції всередині виправних установ. Про це написав міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook.

покупки в супермаркеті, фото Pxhere
покупки в супермаркеті, фото Pxhere

Поки ніхто не бачить — що українці купують онлайн під час карантину

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через пандемію коронавірусу можливості для пересування українців серйозно обмежили. Крім того, більшість торгових точок (за винятком продуктових та аптек) закрито, тому купити що-небудь в офлайні стало набагато складніше. У світлі останніх подій, що українці стали набагато більше купувати в режимі онлайн. Зокрема, особливо зросли продажі на маркетплейсі OLX.

Нікас Сафронов, фото Instagram
Нікас Сафронов, фото Instagram

Знаменитий художник потрапив у ДТП в день свого народження

Іноді доля підносить самі неприємні "сюрпризи" у святкові дні. Так сталося з російським художником Миколою "Никасом" Сафроновим. Творець потрапив в аварію у Москві прямо в свій 64-й день народження — 8 квітня. Про це стало відомо з повідомлення російських правоохоронних органів.

хлопець вигуляв курку, скріншот з відео
хлопець вигуляв курку, скріншот з відео

Собаки закінчилися? На Дніпропетровщині під час карантину дотепник вигуляв курку на повідку

З 6 квітня в Україні ввели жорсткі карантинні обмеження, але люди не розгубилися і знайшли вихід із ситуації. Українці, які не встигли заплатити собаками за комуналку, здають їх в оренду, адже тільки з домашніми улюбленцями тепер можна прогулятися по парку або скверу.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

Рукавички марні – медсестра пояснила, чому від захисту немає ніякого толку

В умовах пандемії коронавірусу люди стали більше приділяти часу миття рук. Також деякі носять на вулиці латексні рукавички, щоб захиститися від мікробів та інфекцій. Медсестра "швидкої допомоги" з Мічигану (США) Моллі Ліксі закликала не забувати про небезпеку так званого "перехресного зараження" і зазначила, що рукавички не замінюють миття рук.