У Тернополі молодик просто на вулиці влаштували так звану "Балконну вечірку", аби місцеві жителі зуміли хоч на мить забути про карантин та відпочили, не виходячи з дому.

Про це повідомляє УНІАН.

Відтак, як відзначається, ініціатора вечірки виявився місцевий житель Тарас Ковальчук, який вирішив перейняти досвід з інших країн та розвеселити засмучених українців.

"Це - соціальний проект. Ми надихнулися досвідом Італії, де люди розважають один одного піснями, або грою на музичних інструментах, не покидаючи власних будинків. Наша головна ідея - сидіть вдома для нас, а ми зробимо свято для вас. Тому що розуміємо, що люди 4 тижні тужать будинку і їх треба розважати", - пояснив чоловік.

За словами організатора, в реалізації "вечірки" йому допоміг голова одного з тернопільських ОСББ, з яким вони встановили у дворі дві потужні колонки і півтори години транслювали ефір місцевого інтернет-радіо.

"Люди виходили на балкони, танцювали. Я хвилювався, що будуть і незадоволені. Але навіть бабусі вийшли на балкони, аплодували. Я ще попередньо порадився зі священиками, так вони сказали, що під час карантину пост ослаблений і можна таке робити", - розповів Ковальчук

Наразі відомо, що хлопець вже отримав ряд заявок з інших вулиць на наступні такі вечірки.

А у нас «Паті на балконах»🎶🎶🎶

Geplaatst door Олеся Чванкіна op Woensdag 8 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, великодній кошик стане не по кишені українцям — скільки треба викласти за паски, яйця та м'ясо.

Як повідомляв Знай.uа вчителька "Всеукраїнської школи онлайн" ганебно "підкоригувала" розташування океанів, відео.

Знай.uа писав, Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти - "Гроші скінчилися...".