Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на п'ятницю, 10 квітня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у четвер, 9 квітня, трохи виріс у ціні і становить 27,25 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 10 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,2598 гривень;

- 1 євро – 29,6382 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на 6 копійок. При цьому євро також зріс у ціні на 6 копійок.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.