У Миколаєві ветерани війни на Донбасі змусили стати на коліна водія маршрутки, який не захотів везти ветерана АТО Олександра Беспалова, як пільговика, вигнав його з салону, а потім ударив.

Про це повідомив ветеран АТО Олександр Погребиський на своїй Facebook-сторінці. За його словами, з водієм було проведено виховну бесіду, після якої маршрутник вибачився і встав на коліна.

Погребиський уточнив, що Беспалов є інвалідом першої групи, оскільки не має ока і частини черепа, які втратив на війні.

Наголошується, що Укртрансбезпека склала 2 протоколи на маршрутку, а на водія написали заяву в поліцію.

"Не можна зневажливо ставитися до учасників війни з РФ, скільки проведено виховної роботи з водіями маршруток, скільки вибачилися? Не один десяток. Думаю, ця робота буде продовжуватися, поки ці люди не отримають чіткого розуміння поваги до прав учасників війни!", – заявив ветеран АТО.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Виховна робота учасників війни

Мій друг Serhii Tanasov , разом з побратимами, сьогодні провели виховну роботу з водієм маршрутки, який нещодавно вигнав, та вдарив з своєї маршрутки інваліда війни, кіборга Беспалов Олександр. Олександр є інвалідом першої групи оскільки не має ока та частини черепа, які втратив на війні. Водій вирішив порушити права інвалідів війни та простягти руки до учасників війни з рф. Натомість виховна робота проведена, Укртрансбезпека склала 2 протоколи на транспортий засіб цієї персони, заява в поліцію на водія ( тілесні ушкодження) Олександром написана, рішення суду попереду! Не можна зневажливо ставитись до учасників війни з рф, скільки вже проведено виховних робіт з водіями маршруток, скільки вже вибачились? Не один десяток. Думаю, ця робота буде продовжуватись, поки ці люди не отримають чіткого розуміння поваги до прав учасників війни!

Geplaatst door Олександр Погребиський op Donderdag 9 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом ветеран АТО одягнув форму і поліз у петлю, все пояснила передсмертна записка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові ветеранів АТО нахабно викинули з маршруток, гримить скандал.

Також портал Знай.uа писав, ветерани помстилися дніпровському водієві, який нахамив захиснику України.