У Києві водителя маршрутки №461 зловили на хамське поводження з пасажирами пільгових категорій. Він спеціально висаджував пасажирів не на облаштованій зупинці, щоб не змогли зайти люди з правом на безкоштовний проїзд.

Про це повідомляє користувач Надія Надєждіна на своїй сторінці в Facebook.

За словами дівчини, з цим зіткнулася її мати, яку водій не тільки не підібрав на зупинці, але і показав їй непристойний жест, проїжджаючи повз. Надія намагалася знайти чоловіка, але 4 червня побачила в групі "Борщагівка" ще одну скаргу на водія маршрутки з таким номерним знаком.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Він висадив пільговика посеред дороги! На зупинці вул. Жолудєва у маршрутку через задні двері зайшла бабуся років 70-80, водієві сказавши, що у неї пільговий проїзд. Автобус вже від'їхав від зупинки, водій попросив пред'явити документи, зупинився і зажадав вийти і зайти через передні двері, щоб показати документи (як усім відомо, це один з найбільш завантажених маршрутів, по салону пройти до водія можливості немає)", – розповіли очевидці.

Після цього літня жінка вийшла, щоб зайти через передні двері, але водій закрив їх і поїхав. Обурення пасажирів на нього не вплинуло.

Нагадаємо, що кожен день українці стикаються з хамством і неадекватною поведінкою водіїв маршруток. Випадок стався в місті Дніпро і про нього повідомили в одному з популярних спільнот міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" в одній з маршруток Борисполя водій відмовився приймати металеві гроші, залишивши дівчину з дитиною на вулиці.

Також портал "Знай.иа" писав, що дуже часто українці стають свідками неприємних пригод у транспорті. На цей раз НП сталася з маршрутниками і маленьким хлопчиком, який заходив у транспорт.