З Миколаївської області, де станом на 11 квітня 2020 року ще не було виявлено випадків зараження на коронавірусну інфекцію, прийшли вельми тривожні новини. Так, в обласному управлінні СБУ заявили, що в регіональному центрі Міністерства охорони здоров'я України проводились дослідження на коронавірус з порушеннями. Тому всім людям з підозрою на COVID-19 в області потрібно зробити аналізи повторно.

Про це стало відомо із заяви голови управління Служби безпеки України в Миколаївській області Віталія Герсака.

"Отримано інформацію, що медичний персонал зазначених медичних установ (Миколаївський лабораторний центр МОЗ – ред.) допускає грубі порушення при відборі біологічних матеріалів у осіб, у яких є підозра на захворювання коронавірусною інфекцією", – заявив Герсак.

За словами Герсака, медичні працівники використовували нестандартизовані пробірки, а також неякісна хімічна речовина, яка не відповідає нормам та стандартам. Тепер, вважає чиновник, слід організувати повторну перевірку осіб, у яких є підозра на захворювання COVID-19.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ціни на маски та ліки: українців пропонують жорстко карати.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Знай.uа писав, Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян, - депутат Київради.