В Україну йде різке похолодання, сильний штормовий вітер та навіть мокрий сніг! Негода прийде якраз на передвеликодній тиждень.
Лише понеділок встоїть перед фронтами та арктичним холодом - 13-го квітня ще буде сонячно й тепло, хіба що до західних областей вже наблизиться атмосферний фронт із дощами. А з вівторка - почнеться. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй facebook-сторінці.

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

Погода в Україні 12 квітня, на Вербну неділю, очікується сухою, переважно сонячною, з температурою повітря +11+16 градусів.

Вітер із північно-західного, рвучкого і некомфортного, перейде завтра на південно-західний, до помірного і навіть слабкого.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Показати ще

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

У понеділок, 13 квітня, у більшості областей України відчутно потепліє, до +15+20 градусів. Але вітер знову стане сильним, проте ще південно-західного напрямку.

А ось з 14-15-го квітня почнеться. Вітер перейде знову на північно-західний, північний, увірветься похолодання, швидкість вітру збільшиться, дощі подекуди переходитимуть у мокрий сніг. Карта (синє - дощ, рожеве - сніг).

Діденко прогнозує у другій половині наступного тижня потепління, проте не суттєво. І взагалі, за попередніми прогнозами, увесь тиждень перед Великоднем та й на саму Паску, особливого тепла марно чекати.

За словами синоптика, хто працює поза домом, вже подивіться, куди ви на радощах закинули пуховики і зимові черевики, знадобляться.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.