В Україну йде різке похолодання, сильний штормовий вітер і навіть мокрий сніг! Негода прийде на передвеликодній тиждень.
Але вербна неділя потішить українців ніжним весняним теплом. А з вівторка - почнеться. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй facebook-сторінці.

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

В Україні 12 квітня, на Вербну неділю, буде сухо і сонячно, з температурою повітря +11+16 градусів.

Вітер з південно-західного, рвучкий і некомфортного, завтра перейде на південно-західний, до помірного і навіть слабкого.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру прогнозують вночі 12 квітня в Україні, вночі 13 квітня на Лівобережжі сильні заморозки (на поверхні ґрунту та в повітрі) 0-5° (ІI рівень небезпечності - помаранчевий); вночі 14 квітня у східних областях заморозки на поверхні ґрунту 0-5° (І рівень небезпечності - жовтий).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.