В Україну з охопленої пандемією коронавірусної хвороби COVID-19 Європи продовжують повертатися українці. Більшість пропускних пунктів закрита, тому на кордонах подекуди утворюються черги чи скупчення людей. Особливо помітною ситуацією є на кордоні з Угорщиною.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Український кордон, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон
Український кордон, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

"Наразі спостерігається суттєве збільшення кількості наших співвітчизників, які повертаються з-за кордону через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті. Також ситуативна кількість українців очікує на оформлення перед 🇭🇺 угорським пунктом пропуску «Захонь». Це пов’язано з епідеміологічною ситуацією, через яку наші співвітчизники воліють повернутися додому, та з прийдешніми Великодніми святами.

Просимо подорожніх зберігати спокій та з розумінням ставитися до ситуації, що склалася. Переконуємо, що вживаємо усіх можливих заходів задля швидкого та комфортного оформлення громадян України. Задля прискорення контрольних операцій у пункті пропуску «Тиса» залучено вдвічі більше персоналу, виділено додаткові смуги руху. Спільно з Закарпатською облдержадміністрацією організовано перевезення подорожніх через кордон 12 🚍автобусами, організованими Закарпатською облдержадміністрацією на договірних умовах з приватними перевізниками. Кожні декілька години з угорськими колегами проводяться прикордонно-представницькі зустрічі, на яких вирішуються питання щодо порядку запуску та оформлення громадян. Усі можливі питання щодо перетину кордону оперативно вирішуються на місті", - йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

‼️ВАЖЛИВО: ЩОДО ОБСТАНОВКИ НА УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКОМУ КОРДОНІ‼️ Наразі спостерігається суттєве збільшення кількості наших...

Geplaatst door Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон op Zaterdag 11 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Донбасі військові медики екстрено розгорнули госпіталь для прийому півсотні хворих на Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бог не вберіг? У священника УПЦ МП виявлено коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, Електрична маска врятує світ? У мережі показали вічний захист від коронавірусу.