В Україні вже більше місяця триває карантин, який передбачає самоізоляцію і моменти посиленого протиепідеміологічного захисту, такі як - дотримання соціальної дистанції, підвищеної особистої гігієни.

І взагалі, людей просять не виходити зі своїх місць проживання. Проте не всім ці запобіжні заходи до душі. Так, у місті Рівному на вході до Свято-Вознесенського собору (УПЦ Московського патріархату) провели службу і освячення верби, незважаючи на карантин.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ та кадрів, які опублікували у мережі очевидці.

"На службу прийшли понад сотню людей. В основному це були літні люди. Судячи з фото, дистанція не дотримувалася і багато людей були без медичних масок. Поліція на місці не спостерігалася. У той же час, у Свято-Покровському кафедральному соборі Української православної церкви карантин дотримувалися. Освячену вербу віруючим роздавали біля воріт в порядку черги. На територію собору більше 10 людей не пускали.", - пишуть місцеві журналісти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вербна Неділя 2020 - що ви повинні знати про свята.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян закриють на вихідних вдома під страхом великих штрафів, що відбувається.

Знай.uа писав, Страсний тиждень 2020: чого не можна робити і головні обряди.