На Донбасі у Вербну неділю, яка припала на 12 квітня, найманці Путіна вчергове начхали на домовленості та під час обстрілів вбили українського військового.

Про це повідомили на офіційній сторінці у Facebook "Операція об'єднаних сил".

"Збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню. Незважаючи на велике християнське свято – Вербну неділю, ворог відкрив вогонь з ручних протитанкових гранатометів по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, що на Луганщині. На жаль, внаслідок обстрілу Україна втратила одного свого мужнього захисника, а ще один воїн отримав бойове ураження", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Водночас, командування об'єднаних сил висловило глибокі співчуття рідним та близьким загиблого героя та запевняє, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними, а за свої злочині дії понесуть заслужене покарання.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скріншт допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська ракета "Нептун" вразила ціль з відстані 100 км, захоплююче відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗСУ змусили армію Путіна відповісти за кожен постріл у бік українців на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що крім окупантів на Донбасі, бійцям ЗСУ тепер доводиться боротися ще й з коронавірусом.