Передвеликодній понеділок збентежить Україну різким похолоданням, сильним штормовим вітром і навіть мокрим снігом. Протягом понеділка температура повітря підвищиться до +15+22 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй facebook-сторінці.

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

Цей день буде найтеплішим у найближчій передвеликодній перспективі. Бо вже з вівторка холодний атмосферний фронт принесе різке похолодання та дощі, місцями з мокрим снігом.

"Завтра у більшості областей України ще переважатиме суха погода, проте в західні області почне надходити волога, з дощами, повітряна маса", - повідомляє синоптик.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Погода, фото facebook
Погода, фото facebook

За словами Діденко, вітер 13 квітня вже стане провісником прийдешніх атмосферних метаморфоз - посилиться до штормових значень. Напрямок - південно-західний.

"У Києві понеділок буде сонячним, вітряним та дуже теплим, вдень до +18+20 градусів. Знайдіть можливість завтра помружитися на сонці, погрітися", - зазначає Діденко.

За прогнозом синоптика, вже у вівторок-середу різко похолодає, українців накриють опади, посилиться вітер з поступовим переходом напрямку з південно-західного на північно-західний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.