За виробництво уроків для проєкту "Всеукраїнська школа онлайн" відповідає група спеціалістів різного профілю, набрана з фрілансерів, співробітників українських телеканалів і працівників студій "Квартал 95", "Мамахохотала" та Patriot.

Про це розповіла Українським Новинам генеральна директорка директорату внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента Вероніка Селега.

Всеукраїнська школа онлайн, скріншот: YouTube
Всеукраїнська школа онлайн, скріншот: YouTube

"Виробництвом займаються медіа-спеціалісти різних українських телевізійних каналів, окремих продакшенів і фрілансери. Оператори, звукорежисери, режисери монтажу, адміністратори на майданчику, гримери, запрошені зірки та інші спеціалісти є штатними та позаштатними працівниками, а також "обличчями" каналів СТБ, 1+1, Новий канал, Інтер, ICTV, Україна, студії Квартал 95, студії Мамахохотала, студії Patriot та інших. Ними ж спільно надана частина виробничих потужностей для зйомок – камери, освітлювальні та звукові прибори, комп’ютери для здійснення монтажу. Частина апаратури є приватною власністю спеціалістів-фрілансерів", - розповідає представниця Офісу Президента.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що якість уроків "Всеукраїнської школи онлайн" викликала чисельні нарікання батьків через помилки вчителів.

За освітнім проєктом стоїть Міністерство освіти і науки, Офіс Президента і спілка "Освіторія" - остання надає приміщення для зйомок у "Новопечерській школі" в Києві.

При цьому виробництво уроків оплачують неназвані благодійники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вчитель виправдався за помилки "Всеукраїнської школи онлайн" - "Або так, або ніяк".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всеукраїнська школа онлайн: де дивитися та розклад уроків.

Також "Знай.ua" писав, Всеукраїнська онлайн школа 2020: відеозаписи всіх уроків за понеділок 13 квітня.