Відомий український синоптик Наталія Діденко повідомила, що вже у вівторок, 15 квітня, країну накриє холодний атмосферний фронт, який закінчить "епоху сонячних днів" та принесе сніг та дощ.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Погрілися і досить. Зі супутника видно, що холодний атмосферний фронт наближається у нашому напрямку. Перед фронтом, в Україні, наприклад, температура повітря піднімається до +15+22 градусів, а за фронтом, у Німеччині, північній Польщі, країнах Балтики ледь досягає +4+9 градусів. Ось саме ця холодна повітряна маса прийде завтра до нас", - написала вона.

Скріншот допису

Відтак, за її словами, холодний атмосферний фронт принесе у вівторок, 15 квітня, із собою дощі та, через суттєве похолодання, подекуди мокрий сніг.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Фронт переміщуватиметься протягом доби із заходу на схід України, тому східні області він ще не встигне захопити, там - без істотних опадів. Вітер із південного, південно-західного поміняється на північно-західний, поривчастий. У ніч на 15-те квітня можливі заморозки 1-3 градуси, вдень холодна погода ще втримається", - підкреслила вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.