За минулу добу у столиці підтвердили коронавірус у 79 осіб. З них 63 випадки - в Києво-Печерській лаврі. Намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Павло і братія лаври благають вірян про допомогу у зв’язку з припиненням богослужінь через спалах коронавірусу.

Джерело: офіційний сайт Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Зазначимо, що за минулу добу у столиці підтвердили коронавірус у 79 осіб. З них 63 випадки - в Києво-Печерській лаврі. Загалом там вже сотня хворих

"Дорогі браття і сестри, у зв’язку з поширенням на території України гострого респіраторного захворювання Covid-19 в Лаврі були припинені громадські богослужіння. Просимо всіх посилити молитви за братію і за нашу головну святиню – Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, за новопреставлених архімандрита Нектарія і ієродиякона Наума", - йдеться у повідомленні. Намісник і братія Лаври просять також перераховувати гроші.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages
Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages

Також у повідомленні сказано, що на сьогоднішній день найбільше випадків зафіксовано в Києві, а Лавра є невід’ємною частиною столиці і розташована в самому її центрі, тому також піддана цим загрозам. Тому просимо всіх небайдужих людей надати посильну фінансову допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перша смерть від коронавірусу в Києво-Печерській лаврі - монах віддав Богу душу.

Як повідомляв Знай.uа, коронавірус проти Бога: в Києво-Печерській лаврі заразився і пішов з життя ще один монах.

Знай.uа писав, Джоан Роулінг випустила трохи чарів на школярів, зачинених на карантин - "Гаррі Поттер вдома".