В Україні триває карантин, який запровадив уряд через пандемію коронавірусної інфекції, попередньо, заходи безпеки діятимуть до 24 квітня 2020 року. Проте є думка, що карантин можуть продовжити. На фоні інфекційної небезпеки мільйони українців сидять вдома і виходять на вулицю лише в магазин за продуктами чи в аптеку. Не секрет, що така криза досить сильно впливає і на емоційний стан людей. Так, деякі намагаються себе побалувати смаколиками, але й тут трапляються розчарування.

З'явилася інформація, що в Маріуполі українка купила у хлібному кіоску паску, адже незабаром великодні свята, які, до речі, українці проведуть вдома. Так ось у цій пасочці дівчина знайшла досить невеликодню добавку - у хлібобулочному виробі зачаїлася людська, або не людська, велика чорна волосина. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Паска з волоссячком, фото: Telegram-каналу "Народний ревізор"
Паска з волоссячком, фото: Telegram-каналу "Народний ревізор"

Паска з волоссячком, фото: Telegram-каналу "Народний ревізор"
Паска з волоссячком, фото: Telegram-каналу "Народний ревізор"

"Пасочка з курагою і волоссям пекаря. Дівчина купила паску, а вдома виявила неприємну добавку у вигляді чорної волосини. Незважаючи на те, що ларьок має достатньо високий рівень довіри у жителів міста, таку "дрібницю" важко не помітити.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, економіка падає, заводи пустують — Польща потерпає через брак українських заробітчан.

Як повідомляв Знай.uа не помаранчеві, а зелені — унікальні мандарини продавали в "АТБ", назріває скандал.

Знай.uа писав, в Сільпо помітили кричуще порушення норм карантину, нависла прямо над випічкою фото.