У середу, 15 квітня, погода вразить українців різноманітністю. Так, на заході України буде тепло та сухо, а на Сході очікується дощ і сильний вітер. Вночі можливий мороз до -3 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що атмосферний холодний фронт, який приніс різке похолодання, дощі та сніг, зміститься на Схід.

Вночі опади випадуть у східних і південних областях. Вдень у більшості областей країни буде сухо, лише у східній частині можливі дощі.

Вдень найтепліше буде на Закарпатті – від +12 до +14 градусів тепла. При цьому найхолодніша погода прогнозується в Чернігівській області – +7 +9 градусів.

Діденко попередила, що всюди в Україні напрямок вітру – з північного заходу, з поривами до штормових значень.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

У Києві в середу вдень вийде сонечко, але буде не дуже тепло – +7 +9 градусів. Вночі температура повітря в столиці знизиться до 0 -2 градуси.

Щодня щось чи хтось нас відволікають від карантинних думок. Не завжди це, на жаль, хороші думки чи події. До аналізу...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 14 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

15 квітня вшановується пам'ять преподобного Тита чудотворця і мученика Полікарпа. Наші пращури вважали: якщо у цей день весняні води течуть повільно, лід тоне, значить буде тяжко людям у цьому році.

погода на 15 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр