Туристи зможуть відновити подорожі по світу, скасовані через пандемію коронавірусу, не раніше початку осені поточного року. Такою думкою поділився тревел-журналіст Эоган Коррі (Eoghan Corry), пише Daily Star.

За його словами, передбачені строки безпосередньо залежать від того, скільки індустрії потрібно часу для відновлення.

"Я сподіваюся, що знову опинюся в літаку у вересні, але створюється враження, що це станеться тільки навесні наступного року — поки все знову зможе повноцінно функціонувати", — пояснив експерт.

туризм у Карпатах
туризм у Карпатах

Коррі радить мандрівникам не скасовувати заплановані на найближчий час тури, навіть якщо поїздка була повністю оплачена заздалегідь.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Якщо ви порушите договір, ви втратите гроші, які ви вже зробили", — пояснив журналіст.

Звичайно, на тлі спалаху коронавірусних обмежень, мандрівники, які вклали кошти у подорож, але не поїхали, зможуть повною мірою повернути витрачені гроші. Також претендувати на відшкодування коштів можуть ті, хто оформив відповідний страховий поліс.

Туризм, pxhere
Туризм, pxhere

2 квітня президент Американської асоціації подорожей Роджер Доу припустив, що пандемія коронавіруса надасть значний вплив на майбутнє туризму. Перш за все, за його словами, передбачається криза в сфері онлайн-бронювань для подорожей по світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, любителям вікендів у Австрії сказали, коли знову можна подорожувати за кордон - піднімуть туризм в Україні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.