У середу, 15 квітня, в Італії відправили другу партію з гуманітарною допомогою для боротьби з коронавірусом Covid-19. Так, Україна надає допомогу Італії згідно з указом президента Володимира Зеленського та постановою Кабінету міністрів.

Як повідомляє прес-служба ДСНС у соцмережі Facebook, вантаж з 5 тоннами антисептиків вилетів у Рим вранці 15 квітня. Варто уточнити, що супроводжують вантаж співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Гуманітарну допомогу в Італійську Республіку МВС України направляє згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського 3 квітня 2020 року № 129 і розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2020 року № 381-р", - йдеться у повідомленні.

Друга партія гуманітарної допомоги вирушила до Італії

Для боротьби із коронавірусної інфекцією Україна передала Італії другу партію гуманітарної допомоги. 15 квітня на світанку вантаж із дезинфікуючою рідиною вилетів до Риму. Гуманітарну допомогу до Італійської Республіки МВС України направляє відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського 3 квітня 2020 року № 129 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2020 року № 381-р. Вантаж супроводжують співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Нагадаємо, 8 квітня Україна вже відправила до Італії п’ять тон спеціальних санітайзерів для дезінфекції лікарень і рук медичних працівників.

Geplaatst door ДСНС України op Woensdag 15 april 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 8 квітня українці відправили в Італію перший літак з гуманітарної допомогою для боротьби з коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, ряд країн Європейського Союзу почали послаблювати жорсткі обмеження карантину.

Також портал Знай.uа писав, що на кордоні з Польщею українські заробітчани перекрили дорогу, щоб їх не відправили на примусову обсервацію. Всі вони поверталися додому з Польщі.