На Донбасі стартував обмін полоненими, десятки українців повернуться додому

Офіс президента України підтверджує старт обміну утримуваними особами. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці ОП у Facebook. Зазначається, що додому повернуться 19 українців, які перебували в неволі на тимчасово окупованих територіях.

Звільнення утримуваних осіб, фото: facebook.com/president.gov.ua
Звільнення утримуваних осіб, фото: facebook.com/president.gov.ua

Зеленський без попередження екстрено вилетів на Закарпаття, відео та фото таємного візиту

Президент України Володимир Зеленський прибув на літаку до Ужгорода. Офіційно цей візит не анонсувався, однак про його можливість останніми днями повідомила низка джерел.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото- і відеодокази приїзду Зеленського розміщені в мережі.
Імовірно, президент України має відвідати 128-ю військову бригаду та місто Мукачево.

В Україні запровадять нові правила для грошових переказів - головні зміни

З'явилася інформація, що з 28 квітня 2020 року в Україні зміниться фінансове законодавство. Відомо, що без ідентифікації буде неможливо оплатити віддалено комуналку, отримати переказ грошей, оплатити сервіси, купити передплачену картку і скористатися безготівковими коштами.

Про це попередили громадян в Українській асоціації платіжних систем.

Банкомати, фото: procherk.info
Банкомати, фото: procherk.info

Верховна Рада проголосувала за "антиспамний" закон: як він діятиме

До сьогоднішнього позачергового пленарного засідання Верховної Ради була прикута увага багатьох українців. Серед загальної кількості питань порядку денного, напевно, найрезонанснішим стала зміна Регламенту для розгляду "антиколомойського" законопроекту, до якого було подано 16 тисяч правок. Саме він викликав палку дискусію в сесійній залі – обговорення тривали близько години і, в решті решт, 242 голосами "за" законопроект №1043 було прийнято у другому читанні та в цілому.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

″Насправді це дуже весело″, - Тетяні Чорновол сподобалось рішення суду

Суд виніс рішення щодо обрання запобіжного заходу екснардепці, громадській активістці Тетяні Чорновол.

У четвер, 16 квітня, Печерський районний суд обрав Тетяні Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Активістку, яку підозрюють у вбивстві людини, відправлено під арешт до 8 червня.