Президент України Володимир Зеленський прибув на літаку до Ужгорода. Офіційно цей візит не анонсувався, однак про його можливість останніми днями повідомила низка джерел.

Фото- і відеодокази приїзду Зеленського розміщені на Telegram-каналі Pavlovsky News.

Імовірно, президент України має відвідати 128-ю військову бригаду та місто Мукачево.

Планувалося, що Зеленський представить нового голову Закарпатської ОДА Олексія Петрова. Але за останніми даними це рішення вирішили скасувати.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Зеленський в Ужгороді, фото Telegram
Володимир Зеленський в Ужгороді, фото Telegram

Наразі у фокусі уваги президента - боротьба з коронавірусом. Зеленський навіть пообіцяв мільйон доларів тому, хто винайде вакцину від смертельного коронавірусу, що бушує по всьому світ та масово викошує населення.

Цікаво, що в Ужгороді помітили активну роботу комунальників до приїзду президента. Місто посилено прибиралося і причепурювалося попри карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Зеленського анонсували новий етап розведення військ на Донбасі, перші деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Втомлені, але не зломлені - Зеленський терміново звернувся до лікарів і анонсував скорочення зарплат.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський та Шмигаль екстрено звернулися до християн через Великдень – "На жаль, цього року…"