Президент України Володимир Зеленський пообіцяв мільйон доларів тому, хто винайде вакцину від смертельного коронавірусу, що бушує по всьому світ та масово викошує населення.

Про таке розповів заступник голови Міністерства охорони здоров'я та головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко для видання "Лівий берег".

"Я вам відкрию секрет. Президент попросив мене, щоб я написав листи нашим академікам, і пообіцяв, що якщо хтось винайде вакцину або ліки (від COVID-19), то отримає, не знаю з якого фонду, мінімум мільйон доларів", - сказав Ляшко.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Варто зауважити, що наразі ситуація з вірусом в країні не дуже втішна. Так, в державі всього за добу виявлено 266 нових випадків інфікування коронавірусом. А загальна кількість інфікованих становить 2777 осіб, з них 83 летальних та 89 пацієнтів, які одужали. Окрім цього, станом на ранок 12 квітня 2020 року до Центру громадського здоров’я України надійшло 657 повідомлень про підозру на Covid-19.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Донбасі військові медики екстрено розгорнули госпіталь для прийому півсотні хворих на Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бог не вберіг? У священника УПЦ МП виявлено коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, Електрична маска врятує світ? У мережі показали вічний захист від коронавірусу.