Посилення карантину на Великдень - як працюватимуть супермаркети

Днями в Україні істотно посили правила карантину та ввели додаткові обмеження напередодні Великодня. Однак, паніка породжує чутки про те, що людей залишать на свята без продуктів, закривши продуктові супермаркети.

В АТБ та Сільпо розказали, як працюватимуть на карантині

Великдень в Україні - поліція штрафуватиме усіх, хто прийде до церкви на службу

Радник міністра внутрішніх справ Юрій Тандіт заявили, що правоохоронці будуть штрафувати усіх українців, які прийдуть святити пасху на Великдень до церкви та будуть порушувати правила карантину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, під час Пасхальних богослужінь в церкві зможуть перебувати не більше 10 людей. Щоправда, мова йде не про прихожан, а про священників та тих, хто допомагає проводити службу.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Найманці Путіна підло накрили вогнем воїнів Донбасу з гранатометів та отримали жорстку віддачу

Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 17 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

МОЗ благає про допомогу - в Україні забракло донорської крові

В Україні склалася вкрай негативна ситуація з запасами донорської крові

В МОЗ б'ють на сполох - запаси донорської крові знизилися в два-чотири рази, що ставить під загрозу життя тих пацієнтів, які потребують термінового хірургічного втручання. Про це на брифінгу у п'ятницю, 17 квітня, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

В Україні перерахують субсидії за березень — в Мінсоцполітики заявили про зміни на період карантину

Українцям у квітні 2020 року проведуть перерахунок розміру субсидій за березень через збільшення на період карантину на 50% соцнормативів користування комунальними послугами. Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики України.