Відомий в Україні і далеко за її межами дитячий лікар Євген Комаровський часто роздає корисні поради батькам і тим, хто готується ними стати. Доктор часто публікує свої рекомендації і відповідає на запитання у соцмережі Instagram. Так і в цей раз Комаровський опублікував в соцмережі допомогу, як правильно потрібно вітатися в умовах карантину, який вже більше місяця впроваджений в Україні.

На картинці, яку виставив доктор, можна побачити приклади безпечного привітання. Там показано, що вітатися з людьми можна просто махаючи один одному, плескаючи в долоні, піднявши руки вгору чи ж торкаючись ліктями. Українцям ще з початку карантину рекомендували відмовитися від звичного рукостискання при зустрічі з друзями і колегами, адже з-за цього вірус може передаватися від людини до людини. Щоб цього уникнути, вітайтеся по-іншому, наприклад, так, як показано на малюнку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосував за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.