Українська система охорони здоров'я продовжує боротися з небезпечною коронавірусною інфекцією. Щодня медики виявляють нові випадки зараження. Уряд України просить громадян не виходити з дому без особливої потреби, адже тільки так можна убезпечити себе і своїх близьких від підступної атаки вірусу.

Так, в мережі з'явилося відео, в якому українські лікарі спробували підняти моральних дух. Медики Луцького центру первинної медичної допомоги порадували мережу забавним "антикоронавірусним танцем". Адже заряд позитивних емоцій — гарне доповнення до терапії. Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook на сторінці "Район.Медицина".

Танцює Луцький центр первинної медичної допомоги! "AntiCorona Dans😷🕺! З огляду на карантинні заходи кількість медиків в кадрі обмежена😅😉 По завершенню карантину пов'язаного з COVID -19 очікується повнометражний кліп за участю 19-DIVOC🥰😂🤩"

Geplaatst door Район.Медицина op Woensdag 15 april 2020

"AntiCorona Dans! Враховуючи карантинні заходи кількість медиків в кадрі обмежена. По завершенню карантину пов'язаного з COVID-19 очікується повнометражний кліп за участю 19-DIVOC", - сказано у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На кадрах медики в костюмах, в яких вони лікують пацієнтів з COVID-19, масках і окулярах виконують запальний і життєстверджуючий танець. Користувачі мережі дуже позитивно поставилися до такого відеозапису. Адже кожна людина зараз переживає не найкращі часи у своєму житті. Багато налякані тієї ситуацій, яка склалася в країні. Адже всім стає зрозуміло, що це ще не пік захворювання. Але якщо залишатися вдома, то його можна пережити з найменшими втратами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Києво-Печерською Лаврою у столиці закрили ще один монастир.

Як повідомляв Знай.uа морські леви почали ходити по вулицях і нападати на людей, до чого привів карантин.

Знай.uа писав, ревізор Панкова знайшла грубі порушення в популярному фаст-фуді – без масок і рукавичок.