Як відомо, у зв'язку з карантином, який введений в країні через коронавірус, українцям заборонили приходити святити паски до Церкви. Однак, у Дніпропетровській області, а точніше в смт. Солоному, придумали, як обійти це правило. Так, священник креативно підійшов до питання освячення пасок та придумав свій унікальний метод.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відтак, як відзначається, жителі селища виставили великодні набори біля своїх дворів, а священник проїхався вулицями на легковому автомобілі, висунувшись у відкритий люк. Окрім цього, у мережі оприлюднили відеоролик, на якому можна побачити і сам унікальний процес кроплення пасок з люка автомобіля святою водою.

Поліцейський, фото з вільних джерел
Поліцейський, фото з вільних джерел

Також на ролику можна помітити, що з двох сторін машини, а точніше на задніх дверцятах, закріплені скриньки для збору пожертв у грошовій і натуральній формах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Разумков взяв приклад з Зеленського і у Великдень звернувся до українців – "Вже цього дня...".

Як повідомляв Знай.uа інфікованість падає? МОЗ опублікувало дані щодо коронавірусу на 19 квітня.

Знай.uа писав, "Слуги народу" терміново звернулися до українців на Великдень, - "Святкуйте...".