Батьки школярів як ніхто знає про всі “збори на штори”, “збори на нові стільці”, “збори на прибирання,” які часто роз'їдають сімейний бюджет, проте не робити такі внески, хоча вони називаються добровільними, не наважуються: українські школи знають історії про цькування дітей із сімей, які не могли вносити всі необхідні гроші. У надзвичайно популярній і впливовій групі у мереж Фейсбук - Батьки СОС - одна з учасниць, мама школярки однієї із Ніжинських шкіл, провела власне розслідування, яке підтвердило здогад про те, що батьки взагалі не мають платити за прибирання.

Фото Facebook
Фото Facebook

Так, у посадових обов'язках технічного персоналу школи, це, по суті, інституційно затверджена посадова інструкція, написано, що: “п 3.1 за прибирання платити батькам не треба. п 3.2-навіть за прибирання пилу, миття стін, віконних рам і килимових виробів платити не треба. п 3.11- РЕМОНТ У ПРИМІЩЕННЯХ ШКОЛИ ПРОВОДЯТЬ НЕ БАТЬКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Всі батьки українських школярів можуть попросити дирекцію школи показати їм посадові обов'язки технічного персоналу школи або ж видати копію цього документу. Ця інструкція може не перебувати у вільному доступі, проте має надаватись кожному при першому ж проханні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вчитель виправдався за помилки "Всеукраїнської школи онлайн" - "Або так, або ніяк".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всеукраїнська школа онлайн: де дивитися та розклад уроків.

Також "Знай.ua" писав, Всеукраїнська школа онлайн і "реальна" освіта — активістка пояснила разючу різницю