Об'єднаним силам напередодні Великодня передали три тисячі пасхальних кексів. Про це відзвітувала прес-служба штабу ООС в Facebook. Військові висловили подяку магазину Rozetka і Владиславу Чечеткіну.

“Така підтримка, особливо в період введених державою карантинних заходів, є свідченням єдності армії і народу, прикладом небайдужого ставлення до завдань, які виконуються особовим складом збройних сил”, — йдеться у повідомленні.

[embed]https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/838761166616501?__xts__

Повідомляється, що волонтерська допомога була розподілена між військовими підрозділами, що несуть службу на передових позиціях уздовж лінії розмежування. Волонтерів подякували за “сприяння у проведенні Великодніх свят”. Але всі чудово знають, які емоції стояли за цим по-військовому стримано формулюванням. Адже свята об'єднують усіх. І особливо приємно в такий складний час відчувати себе частиною єдиного народу, якого ти захищаєш, ризикуючи своїм життям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – в масках і зі свічками

Як повідомляє портал "Знай.іа" призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни

"Знай.іа" писав, що обмін полоненими на Донбасі: опублікований список повернутих додому українців