Схоже, весна нарешті набирає повні права, хоч і сильно затримавшись. Про це повідомляє метеоролог Наталка Діденко. За її словами, середня температура в Україні нарешті підніметься до привабливих 14-19 градусів вище нуля. Більш того, синоптик стверджує, що і нічних заморозків найближчим часом також прийде кінець. Вночі температура прогріється до +3…+8 градусів.

Весна в Україні, скріншот: YouTube
Весна в Україні, скріншот: YouTube


Крім того, за віконцем людей порадує яскраве сонечко. Метеоролог зазначає, що по більшій частині в Україні буде сухо і сонячно. Є шанси, що пройдуть невеликі дощі на сході і в центрі. Можливо випадання незначних опадів також в окремих регіонах Західної України. Зате на суботу, 25 квітня, Діденко передбачає більш ґрунтовні дощі, які поллють городи українців, і нарешті “приб'ють” пил, піднятий сильними вітрами. Вітер завтра очікується західним з плавним переходом на південно-західний. Він буде помірним, рідко – з поривами.
У Києві п'ятниця пройде під знаком тепла. Термометри за вікном покажуть до 18 градусів тепла. Серйозних опадів не очікується. Вітер буде західний, помірним.

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.