Окупанти вирішили перейменувати Донецьк в Сталіно. "Указ" прийняв "голова" угруповання "ДНР" Денис Пушилин.

Відомий блогер з ніком Necro Mancer у своєму Twitter опублікував "указ" Пушилина від 23 квітня.

Бойовики вирішили "популяризувати історичне найменування "місто Сталіно" в такі дати:

"9 травня - День Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

22 червня - День пам'яті і скорботи - день початку Великої Вітчизняної війни. 8 вересня - День визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників", - йдеться в тексті указу".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

тобто практично один в один з "ЛНРовцами", за винятком останньої дати - в ОРЛО відзначають День визволення лише Луганська (14 лютого)".

Раніше повідомлялося, що на Донеччині молодик намагався розібрати снаряд, що викликало вибух і призвело до смерті "дослідника".

Як повідомили в прес-службі ГУ НП в Донецькій області, 24-річний житель села Веселе Нікольського району намагався розібрати вибухонебезпечний предмет, який знайшов поблизу населеного пункту. Стався вибух, хлопець від отриманих травм помер в лікарні.

Повідомлення про те, що в результаті вибуху загинув 24-річний житель села Веселе Нікольського району, надійшло до Миколаївського відділення поліції 19 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найманці Путіна напали на бійців ВСУ, незважаючи на Великдень.

Як повідомляв Знай. ua, російська пропагандистка мріє, щоб Одеса повторила долю Криму.

Також Знай. ua писав, що на Донеччині від вибуху загинув молодий хлопець.