У той час, поки українські рятувальники по всій країні відходять від масштабних лісових пожеж, в місті Рівне сталася вельми тривожна історія. Місцеві жителі зустрілися з ще одним стихійним ударом. Відомо, що на одній з міських ділянок піднялася неабияка буря з бруду, сміття та піску.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Новини країни+".

"Пил піднявся у повітря, закриваючи видимість. Буря виникла через відсутність дощів і майже безсніжної зими. На одній із сміттєвих звалищ можна було спостерігати міні-смерч.", - пишуть у Telegram-каналі "Новини країни".

Не секрет, що буря нагадала міні-версію цього торнадо. На зображених кадрах можна побачити, що вітер і пісок зробили свою справу і піднялися в бурю. Невідомо, скільки тривала ця буря, але її вигляд справді страхітливий.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навіть пожежі не злякали - у зоні ЧАЕС зловили любителів "радіаційного відпочинку".

Як повідомляв Знай.uа "Земля вже мертва", - українські діти піснею благають паліїв зупинитися.

Знай.uа писав, Україна в огні – нова пожежа знищила 50 га лісів і полів, небо охоплено червоною загравою.