Українців у поминальну неділю, 26 квітня, чекають пристойні дощі на Півночі України, у багатьох центральних областях, а також смуга опадів дійде до Одещини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Погода, скріншот з facebook Наталки Діденко
Погода, скріншот з facebook Наталки Діденко

За прогнозом експерта, циклон на ім’я Wallі та його атмосферні фронти зумовлять завтра вдень дощі, подекуди з грозами, найбільш ймовірні на Сумщині, Полтавщині, Харківщині, місцями у Луганській, Донецькій областях, а також подекуди незначні дощі пройдуть у західній частині України. У Карпатах навіть можливий мокрий сніг. На решті території - без істотних опадів.

"Вітер сьогоднішній, південно-західний, поміняється на північно-західний, На Заході вже міняється на цей напрямок, що свідчить про похолодання. Пориви вітру будуть сильними, обережно! Температура повітря у неділю знизиться до +11+15 градусів, тепліше ще побуде на Півдні та Сході, до +15+19 градусів", -зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

У Києві найближчої ночі очікуються дощі, вдень 26-го квітня буде суха погода. Вітер зміниться на північно-західний, ймовірні сильні пориви - уважно! Температура повітря знизиться у столиці завтра вдень до +12 градусів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"А красивенні дерева і квіти весняні, ще й вмиті подекуди дощами, нагадають нам світлою пам`яттю про наших мам, батьків, бабусь, усіх, кого з нами нема, але хто дорогий завжди нашому серцю", - підсумовує синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.