У Рівному стався надзвичайний інцидент. Відтак, невідомі жорстоко наругалися над могилою танкістів та написали на ній: "Слава ДНР". Наразі правоохоронці вже розшукують зловмисників.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як відзначається, інциден стався на вулиці Островського в обласному центрі.

"До поліції о 8-ій ранку надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили пам’ятник загиблим танкістам на вулиці Островського в обласному центрі. Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисники нанесли на стелу червоною фарбою два написи. Працівники комунальної служби фарбу змили", - йдеться в повідомлені поліцейських.

Фото з місця злочину

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі правоохоронці вже внесли відомості за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Водночас поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину та звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацію – повідомляйте до поліції на спецлінію 102.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатились безпілотником і двома вантажівками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі прокинулися під постріли ворожих гранатометів – активність бойовиків була рішуче подавлена ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, ворог на Донбасі провокаційними обстрілами "напросився" на професійну реакцію ЗСУ,