Один з найвідоміших в Україні мобільних операторів Lifecell запропонував власним абонентам нову унікальну послугу, яка дозволить зайти в Інтернет з будь-якою карти, звісно, в наявності його на іншій. Так, мова йде про можливість користуватися одним пакетом з послугами одночасно на декількох пристроях.

Як відзначається, відтепер замовивши послугу "Мульти SIM Інтернет", у вас буде можливість користуватися Інтернетом на будь-якій вашій карточці, використовуючи лише один акаунт.

Для того, аби отримати таку можливість, треба придбати картку Lifecell, оформлену на передплатну форму обслуговування, або стартовий пакет Універсальний.

Lifecell
Lifecell

"Після цього слід підключити безпосередньо саму послугу. Для цього введіть просту комбінацію *144#, після чого вам надішлють запрошення на підключення. Дайте згоду на нього зі своєї другою лінії, відправивши SMS з цифрою 1 на короткий номер 4414. Також це можна зробити через меню *144#. Після цього дві ваші SIM-карти будуть зав’язані на один номер і один рахунок", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Після цього вам більше не доведеться слідкувати за рахунками на своїх різних картах, бо він буде спільний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Lifecell звинуватили в безсоромному пограбуванні — без пояснень і згоди.

Як повідомляв Знай.uа у Київстар повідомили про технічні роботи: що потрібно знати абонентам.

Знай.uа писав, Vodafone списав з клієнтки подвійну оплату за пакет послуг - не врятував навіть додаток.