На днях в мережі розгорівся гучний скандал з телеведучою Регіною Тодоренко, яка в одному зі своїх прямих ефірів висловилася на тему домашнього насильства та заявила, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. В результаті слова зірки прийняли в мережі дуже гаряче та піддали їх жорсткій критиці.

Не обійшов цей гучний інцидент стороною і відомий український педіатр Євген Комаровський.

"Я дуже-дуже добре знаю, що це таке – інтернет-цькування. Знаю на власному досвіді. Я дорослий мужик, ідіотів і мерзотників бачив чимало, вибудував систему захисту від розумово відсталих долбодятлов і миттєво відрізняю проплачених ботів від звичайних дурнів", - зазначив лікар.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Комаровського, великі мережеві експерти регулярно вчать мене, як правильно любити батьківщину, якою мовою розмовляти, кому можна і кому не можна читати лекції про здоров'я дітей. Тисячі "яжематерей" епізодично об'єднуються в агресивні натовпу і з криками "що може знати Комаровський про грудному вигодовуванні, якщо у нього немає грудей" відстоюють своє право цілодобово годувати груддю як мінімум до 3-х років, спати з дитиною, а не з чоловіком, народжувати, не виходячи з дому, парити ноги, жерти фуфломіцини, хворіти на кір і кашлюк і т. д.

"Не можу не висловитися з приводу цькування Регіни Тодоренко. І це не просто думка якогось дядька, який проходив повз, а думка людини, яка Тодоренко знає особисто; є експертом з мережевого цькування; є суб'єктом мережевого цькування; 38 років працює дитячим лікарем, тому на сімейні розбірки, в тому числі і з застосуванням насильства, надивився в такому обсязі, що можу дати фору багатьом сімейних психологів", - зауважив він.

За словами педіатра, Регіна — легка, світла, добра людина. Працьовитість, оптимізм, талант, успіх – результат. Результат – предмет заздрості і зловтіхи.

"Унікальність багатьох інтерв'ю нерідко полягає в тому, що задаються питання, на які часто-густо не може бути однозначної відповіді — проблема повинна розглядатися з різних сторін, може мати різні варіанти рішення. На докладні розбори як правило немає часу, тут же з'являються нові питання... Як наслідок – завжди можна причепитися, звинуватити в поверховості, додумати те, чого й близько в голові не було... Було б бажання. Тодоренко не сказала нічого кримінального", - резюмував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.