У середу, 29 квітня, в Україні буде дуже тепла, місцями волога погода. На Заході країни пройдуть дощі і грози. Опади можуть зачепити ще Вінницьку область.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що вдень Україна буде однією з найтепліших в Європі. При цьому вночі похолоднішає до +8 +10 градусів.

Найтепліше буде на Львівщині та Буковині. Там прогнозується від +22 до +24 градусів тепла. Трохи холодну температуру повітря синоптик обіцяє в Одеській області – +14 +16 градусів тепла.

Вітер буде південно-західний, помірний, у східній частині, на півдні та в більшості центральних областей можливі штормові пориви.

У Києві в середу буде сонячно та тепло. Вдень температура повітря в столиці підвищиться до +21 +23, а вночі – +8 +10 градусів тепла.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Україна завтра - одна з найтепліших у Європі. У Києві буде тепліше, ніж у Мадриді, Римі, Парижі, не кажучи вже про...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 28 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

29 квітня відзначається день пам'яті святих мучениць Ірини, Агапії і Хіонії. У народі святу Ірину називають "Розрий береги", оскільки при весняних стоках води стаються обриви річкових берегів, зсуви. Порожниста вода підмиває береги.

погода на 29 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.