Суд заарештував активи нардепа "ОПЗЖ" Іллі Киви

На рахунки народного депутата від партії "ОПЗЖ" Іллі Киви, в рамках примусового виконання рішення суду за позовом батька загиблої активістки Катерини Гандзюк, наклала арешт Виконавча служба Міністерства юстиції України.
26 червня 2019 року Солом'янський райсуд Києва зобов'язав Киву спростувати свої звинувачення на адресу Катерини Гандзюк. Раніше він звинуватив її в корупції. Мова йде про його заяви про те, що Гандзюк нібито "сиділа на розкраданні міського бюджету". Суд визнав необґрунтованими заяви, зобов'язав Киву їх спростувати та сплатити судовий збір.

Ілля Кива, скріншот з відео
Ілля Кива, скріншот з відео

Андрій Богдан назвав наступного президента України після Зеленського

Мер Києва Віталій Кличко показує, як проводить час на карантині. Він вже зняв відео, як займався спортом у своєму кабінеті, а тепер як самостійно підстригся будинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Останній TikTok сподобався Андрію Богдану і він навіть висунув сміливе припущення про те, хто може бути наступним президентом України.

Андрій Богдан, скрін з відео
Андрій Богдан, скрін з відео

Банки масово блокують перекази українців, що робити

Після набрання чинності 28 квітня нового закону з фінансового моніторингу (№361-IX) українці стали частіше скаржитися на необґрунтовані блокування грошей на банківських рахунках. З'явилися скарги на те, що банки зупиняють перерахування не тільки готівкових грошей через термінали на рахунки без ідентифікації, але і стандартні проводки між рахунками — з карти на карту. Операції зупиняються, а гроші блокуються, хоча за новим законом цього не повинно відбуватися.

Заборона для заробітчан на виїзд підняла хвилю негативу в мережі – "Продають як рабів"

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив із заявою, що Міністерство закордонних справ України вважає нелогічним виїзд українських робітників для держав-партнерів у контексті ситуації з пандемією коронавіруса у світі.

В соціальних мережах активно відреагували на таку позицію уряду. Українці порівняли таку ситуацію з поверненням кріпосного права, поки що його легкої версії.

Українці сплачуватимуть податки за єдиним рахунком, у Мінфіні опублікували інструкцію

Кабмін затвердив порядок функціонування єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного соціального внеску (ЄСВ) та інших платежів, повідомила прес-служба Мінфіну. Цей рахунок вводиться з 1 січня наступного року. Всі платежі (ЄСВ в Пенсійний фонд та інше) можна вносити однією сумою. Відповідну постанову уряд прийняв на засіданні 29 квітня.

Сплата податків, скріншот: YouTube
Сплата податків, скріншот: YouTube