У п'ятницю, 1 травня, популярний мобільний оператор Vodafone повідомив про підвищення тарифів на зв'язок в Україні.

Як відзначили в прес-службі компанії, однією з причин подорожчання є повна відсутність доходу від роумінгу з-за кордону. Крім того, причинами є витрати на будівництво нової інфраструктури, а також значне зростання навантаження на мережу.

Так, з 15 травня зміняться умови надання лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L), RED (XS+, S, M, L), Unlim 3G, 3G+, а з 27 травня змінюється тариф Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice.

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Оператор постійно збільшує зростання витрат на підтримку інфраструктури та розширення ємності вишок. У компанії додали, що не проводили підвищення тарифних планів в кінці минулого року і зараз настав час запровадити зміни.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Уточнюється, що послуги та тарифні сітки будуть розширюватися відразу після оновлення вартості послуг.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всі масово підключають – Lifecell запустив унікальну "економну" послугу.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.