Як відомо, в Україні уряд починаючи з 12 березня 2020 року впровадив тотальний карантин через пандемію коронавірусної інфекції. Мільйони українців залишилися без роботи і грошей, томно чекаючи на поліпшення епідеміологічної ситуації в країні сидячи вдома. Однак, незважаючи на великий список з заборон, є заклади, які продовжують працювати. У мережі з'явилася інформація, що бар "Mixtura" попався на розсилці запрошень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Скріншот Telegram-каналу "Чорний список"
Скріншот Telegram-каналу "Чорний список"

""Нам можна". Поки сотні тисяч людей дотримуються карантинних вимог, сидять без роботи і знаходять способи розвивати свій бізнес віддалено, хтось вважає, що він "рівніший за інших". Так, бар #Mixtura приймає відвідувачів і адміністрацію, мабуть, нічого не бентежить.", - пишуть у Telegram-каналі "Чорний список".

Варто нагадати нашим читачам, що скандал навколо елітного ресторану нардепа Миколи Тищенка в центрі Києва, який нібито працює під час карантину, обростає новими подіями. Так, відомий український "радикал" Олег Ляшко вирішив власноруч "замурувати" двері закладу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і не можуть прогодувати свою сім'ю, а ці жирують, так як тримають всіх українців за лохів. Вони думають, що їм можна. Всі повинні сидіти на карантині, голодувати, тому що немає у людей грошей, а вони собі ресторани гламурні дорогі відкривають і жирують. Тому карантин, так карантин. Для всіх ", - розповів журналістам Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні масово скоротять лікарів, У МОЗ відповіли на наболілі питання медреформи.

Як повідомляв Знай.uа суворі обмеження і вхід по одному, Ляшко назвав головні умови відкриття ринків.

Знай.uа писав, пандемія поставила під загрозу проведення Олімпіади навіть у 2021 - "Ігри буде скасовано".