Як відомо, в Україні уряд запровадив карантин з 12 травня через пандемію коронавірусної інфекції. Після багатьох офіційних заборон українці не можуть потрапити у кафе або ресторан, щоб насолодитися, наприклад, кондитерськими виробами разом з чаєм або кавою. Однак, все ж таки ще можна ходити в магазини, де є печиво і тістечка. Ось в один з таких походів і сталося вельми тривожне подія.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Печиво з волоссям, фото: Telegram-канал "Чорний список"
Печиво з волоссям, фото: Telegram-канал "Чорний список"

"Як їсти менше солодкого. Лайфхак від #Varus. Заходиш до супермаркету на вулиці 20-річчя Перемоги за печивом. Бачиш в одній з них упаковано жіноче волосся. Більше не хочеш солодкого — вуаля! Дякую!, #Varus #Дніпро", - пишуть у Telegram-каналі "Чорний список".

Печиво з волоссям, фото: Telegram-канал "Чорний список"
Печиво з волоссям, фото: Telegram-канал "Чорний список"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що в супермаркетах не рідко зустрічаються зіпсовані продукти. Також і в цей раз один з популярних українських магазинів залишив на полиці твердий сир, покритий цвіллю. Жінка розповіла про зіпсований товар і роботі в Екомаркеті. За її словами, в цьому супермаркеті постійні черги, а у касирів практично ніколи немає решти. До того ж, на полицях магазину лежить давно зіпсований сир.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснілий сир.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.

Знай.uа писав, на полицях в "Сільпо" оселився запліснявілий хамон, такого "делікатесу" гурмани ще не бачили.