У неділю, 3 травня, в Україні очікується тепла, але досить волога погода. Опади випадуть у західних і центральних регіонах. Зате на Сході країни буде сухо та ясно.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, фото facebook.com/tala.didenko

За словами синоптикині, нестійка грозова погода витягнулася з Житомирщини через Київщину, Черкащину до Одещини. Вздовж цієї смуги, охоплюючи прилеглі райони - сильні зливи, гроза, град! Пересидьте вдома, заберіть з вулиці легкі предмети, закрийте вікна тимчасово.

"3 травня в Україні основна порція вологи припаде на західну частину України плюс Вінницька, Житомирська область. Буде ймовірність локальних дощів на Сумщині, Харківщині, місцями в Одеській області", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Температура повітря в середньому підвищиться до +18 +24 градуси. На Заході близько +14 +18 градусів. Тим часом на Сході, в Дніпрі, Кропивницького місцями до +26 градусів.

У Києві в суботу можливі локальні дощі. При цьому буде тепло – до +22 градусів.

Другого травня в Україні основна порція вологи припаде на західну частину України плюс Вінниччина, Житомирщина....

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 1 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.