На Донбасі найманці Путіна вчергове начхали на домовленості та 23 рази обстріляли позиції українських захисників. У той же час військовослужбовці знищили одного російського окупанта та щонайменше двох поранили.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 23 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Так, обстріли були зафіксовані:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • тричі неподалік Авдіївки;
  • поруч з Богданівкою;
  • поблизу населеного пункту Гнутове;
  • неподалік Старогнатівки, Пісків, Кам’янки та Мар’їнки;
  • п’ять разів поблизу Хутору Вільне;
  • по околицях Оріхового ворог здійснив п’ять обстрілів;
  • поблизу Кримське;
  • біля Новоолександрівки;
  • двічі біля Південного.

Відтак, як відзначається, внаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення. Щоправда, втрати є й серед найманців Путіна:

"Наші воїни з відповіддю не забарилися і на такі злочинні дії противника відкрили прицільний вогонь по опорних пунктах російських найманців. За даними розвідки, українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та щонайменше двох поранили", - пишуть військові.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ВСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатилися безпілотником і двома вантажівками.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , осатанілі бойовики 15 раз обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених.

Також "Знай.uа" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених.