Українці вже не перший місяць сидять на карантині, громадянам дозволено виходити з домівки тільки до магазину за продуктами, і до аптеки за ліками. Однак, як вже анонсували представники чинної влади — незабаром Україна може почати процедуру виходу з карантину, за прикладом держав Європейського союзу.

На таких радісних новинах українці можуть собі дозволити придбати в магазині навіть заморські делікатеси. Не кожен день звичайно, але зараз можна, адже незабаром на роботу. Проте на одного покупця чекали неприємні новини — морепродукти без морської води і надійних заходів стеження за якістю втрачають свій товарний вигляд. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Тухла покупка в "МЕТРО", скріншот: Telegram-канал "Народний ревізор"
Тухла покупка в "МЕТРО", скріншот: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Заплатили за тухлі морепродукти. Пара купила мідії Norven пряно-пікантні в маслі, хотіли приготувати салат з морепродуктів. Терміни були в нормі, а мідії то підтухли. І ціна пристойна — 49.90 за 170 грамів. #Одеса, "METRO" на Аеропортівському.", - підписали публікацію в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові не працюють продовольчі ринки, однак продовжують функціонувати супермаркети. При цьому в них, найчастіше, не дотримується необхідна соціальна дистанція в два-три метри. Відповідне відео-підтвердження опублікували в телеграм-каналі "ВЕХА (Харьков) ДОМА".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чим це краще за ринок?", - запитує обурений автор відеоролика.

На опублікованих кадрах – харківський супермаркет, в якому на касах зібралися черги покупців, які стоять один до одного ближче, ніж потрібно в умовах карантинних обмежень, введених в країні через коронавірус. Покупці руками без захисних рукавичок передають касиру готівку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Більше не хочеш солодкого" - в магазині Varus українців нагодували ДНК від пекаря.

Як повідомляв Знай.uа гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснявілий сир.

Знай.uа писав, харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.