У понеділок, 4 травня, в Україні очікується тепла, але досить волога погода. Опади випадуть у західних і центральних регіонах. Зате на Сході країни буде сухо та ясно.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

За словами синоптикині, красиві ранкові білі хмари, кумулюси хорошої погоди, поступово розвиваються у грозові, а й подекуди градові.
На Вінниччині серйозно ллє і гримить зараз. До Києва також підбирається травневий дощ!

Температура повітря в середньому підвищиться до +18 +24 градуси. На Заході близько +14 +18 градусів. Тим часом на Сході, в Дніпрі, Кропивницького місцями до +26 градусів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві в понеділок можливі локальні дощі. При цьому буде тепло – до +22 градусів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Метеорологи Українського гідрометеорологічного центру попереджають, що вдень 3 травня та впродовж 4 травня в Україні грози, подекуди град та шквали 15-20 м/с. 3-4 травня у південних, східних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій та Рівненській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.