Кандидат медичних наук Ольга Крамарева розповіла, що в одному з супермаркетів пропонували оплатити обід для лікаря за 47,5 гривень. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, жінка сприйняла таку пропозицію, як приниження. Крамарева зазначила, що тепер, схоже, лікарі повинні отримувати замість заробітної плати тільки їжу.

"Нагодуйте лікаря?! Ви серйозно? Нагодуйте бездомних тварин! Для чого це приниження? Яким ви бачите свого лікаря? Розумним, зацікавленим, що володіє всіма сучасними методами діагностики і лікування, відвідує актуальні конференції, семінари, майстер-класи? Або тим, кого треба нагодувати? Тепер ми працюємо за їжу?" – обурилася вона.

Також медик додала, що волонтерство – це чудово, але не тоді, коли це перетворюється на цілковитий абсурд.

"Сьогоднішній "театр абсурду": "ми подарували 20 ножиць відділенню та зафоткались в соцмережах! Ми класні!", – викликає лише огиду. На тлі пандемії Європа відчула брак медичних працівників, чи варто й далі залишатися там, де ми будемо працювати "за їжу"? Ще трохи більше року тому у нас була віра, армія... Зараз нам пропонують безкоштовні обіди?" – наголосила Крамарева.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ольга Крамарева, скріншот Facebook

У свою чергу, користувачі мережі вирішили приєднатися до думки лікаря. Однак, знайшлися і ті, хто не міг зрозуміти, чому Корамарева так відреагувала, адже подібні акції існують і за кордоном.

"В Польщі теж проявляють таким чином увагу до медиків. Дивно, але ніхто не реагує.Нікого це не принизило", "В Італії так само пропонували, але українці бідні, але горді, навіщо вам та їжа", "Взагалі люди розглядають це як можливість подякувати лікарів", "Ненормально це і правда принизливо, як на мене", " Вже потрібно працювати за їжу. Гірше приниження не могло бути", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях місцеві жителі кілька годин не випускали машину з території лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом виявили коронавірус в однієї із співробітниць дитячого будинку.

Також "Знай.ua" писав, що під будівлею Офісу Президента пройшла акція з вимогою дозволити роботу літніх терас закладів громадського харчування.