На кожну дитину до 10 років ФОПам виплатять гроші. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

Підприємці України, які мають дітей до 10 років, зможуть отримати гроші від держави. На кожну дитину визначені наступні суми:

  • діти до 6 років - 1779 грн
  • діти 6-10 років - 2218 грн.

Матеріальну допомогу зможе отримати один з батьків. Допомога видаватимуть у період карантину і через один місяць після його скасування.

Для того, щоб подати заявку, потрібно на сайті Мінсоцполітики заповнити форму додати копії ІПН, паспорта та свідоцтва про народження дитини.

В Мінсоцполітики уточнили, що фінансову допомогу виділять на 414 тис. дітей і 337 тис. сімей Фопів, відносяться до 1-ї та 2-ї групи платників єдиного податку.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Соцдопомога, фото Мінсоцполітики
Соцдопомога, фото Мінсоцполітики

Раніше повідомлялося, що 4 травня президент Володимир Зеленский записав чергове відеозвернення щодо пандемії коронавіруса і карантину в Україні.

За його словами, негативний вплив карантину на економіку дійсно є, а втрати від нього – болючі. При цьому потенційні втрати від високої захворюваності і смертності – катастрофічні.

"Згідно з дослідженнями, у повній скасування карантину будуть жахливі наслідки. Якщо завтра ми повернемося до звичного нам життя, це потенційно плюс 120 тисяч смертей до кінця року", – заявив президент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці зможуть зробити нову зачіску і погуляти в парку.

Як повідомляв Знай. ua, у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський попередив українців у новому зверненні.