Середа, 6 травня, виявиться для України досить холодною. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла відомий синоптик Наталка Діденко. У більшості регіонів нашої країни пройдуть дощі, а деяких областях можлива навіть гроза з сильним градом. Особливо в цьому плані “не пощастить” містах та селах, розташованих на сході країни. Тут ймовірність зливи з градом найвища.

травневий дощ, фото: pxhere
травневий дощ, фото: pxhere


Також сильні грози очікуються і в центрі країни. Вони будуть супроводжуватися шквальним вітром. Найгірше доведеться жителям західних регіонів. Тут очікуються сильні зливи, шквали, аж до штормових поривів. Температура буде низькою – від 9 до 11 градусів тепла. В нічний час в горах можливі заморозки і навіть снігопади. На півдні буде тепліше, до +17 градусів. На Луганщині та в Запорізькій області буде найвища температура повітря – від 19 до 21 градуса тепла.
Жителям Києва, які збираються кудись вийти з дому, доведеться захопити з собою парасольки. У столиці очікуються періодичні короткочасні дощі. Вітер слабкий, західний. Повітря в Києві прогріється до +15 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.